Afsæt god tid til at besøge et galleri, så du kan fordybe dig i det
galleri

Afsæt god tid til at besøge et galleri, så du kan fordybe dig i det

Hvis man tager ind på et galleri, så er det som regel, fordi man skal imponere en pige ved at vise, at man er kulturel, og så keder man sig bare; eller også er familien på ferie, og så mener de, det er godt for de unge mennesker at blive lidt kultiveret ved at besøge et galleri.

Men man bruger ikke som sådan tid på det, for man kan ikke sige så meget om det, da man ikke har forstand på det, og det er fordi, at man ikke forberedte sig hjemmefra, taler med de andre gæster eller prøver at spørge ind til kunstnerne, hvis de er der.

Man kan også være på ferie i den forstand, at man har mange planer den dag, så man kun har dette galleri som et enkelt indslag blandt mange den dag.

Brug tiden på at sætte dig ind i det her galleri

Selvom anledningen måske kan være en særudstilling på dette galleri, som man gerne vil se, så bør man forberede sig hjemmefra på, hvad man gerne vil se, hvad man skal opleve, og hvad der er tale om.

Det vil sige alt fra stilen i malerierne og det andet, som der er udstillet; hvem der er inspireret af og meget mere.

Det giver et helt andet lag til ens oplevelse på et galleri, så man også føler, man får mere ud af ens besøgspenge.

Derfor bør man næsten afsætte en hel dag til at besøge det galleri, så man næsten er der fra åbningstid til luk, da man så virkelig kan tage flere omgange på galleriet og se, hvordan man bliver påvirket af kunstværkerne på ny, hver gang man kigger på dem.

Det er også på den her måde, man måske får unikke samtaler og kunstøjeblikke, fordi man tog sig tid til at finde dem.