Bliv godt støttet med stokke
stokke

Bliv godt støttet med stokke

Stokke er et symbol på erfaring, viden, oplevelser og lyst til gang endnu.

Ved at bruge stok viser man, at man har ramt en alder, hvor man godt når har mødt sit efterår og burde nyde ens otium, men man har stadig lyst til at kunne vandre rundt, selvom det kræver støtte dertil.

Men man har endnu ikke overgivet sig til at blive duknakket med et vandrestativ eller rollator, og man vil da slet ikke høre tale om at skulle sidde ned i en rullestol, før det bliver aller mest nødvendigt.

Man vil nemlig komme omkring og stadig suge til sig af nutiden og opleve verden, samtidig med at man deler ud af ens viden og erfaring.

Der er intet pinligt ved at bruge stok. Det er lidt i samme kategori som høreapparater og kondomer: Man siger, at der fnises i hjørnerne over at bruge disse værktøjer, men faktisk beviser det jo blot, at fordi man har overvejet det – og bruger det – så vil man ikke stagnere i tilværelsen eller begå en utilsigtet gerning med lange, uheldige konsekvenser.

Selv helt almindelige mennesker, der ikke direkte har brug for en stok, bruger nogle gange stave i andre anledninger.

Blandt andet er det blevet moderne at benytte sig af vandrestokke til gåture og motion udendørs, så man får en bedre vandreoplevelse.

En god vandrestok fra en butik eller fundet i naturen, fuldender også den komplette gåtur.

Men skulle du som ældre person have brug for en god, solid og moderne stok, så skal du vælge Stokke hos Seniorshop.

Eventuelt kan du ønske dig sådan en, når din fødselsdag nærmer sig og eventuelt udskifte sådan en løbende, så du altid har den bedste stok til rådighed.

Skulle du ikke være ældre, men være pårørende, der leder efter en god stok til din bedsteforælder, så er det værd at kigge nærmere på dette link.