Detektivarbejde for private og virksomheder
privatdetektiv

Detektivarbejde for private og virksomheder

Indsamler beviser for en ugerning

En privatdetektiv har altid været omgivet af stor mystik, hvilket også har givet ham eller hende en stor plads i film og bøger. Mest kendt er nok Sherlock Homes, der opklaret den ene forbrydelse efter den anden. Men i den virkelige verden er der også privatdetektiver, der udfører et helt nødvendigt stykke arbejde. Både privatpersoner og virksomheder kan have brug for at kontakte et detektivbureau, hvis de har mistanke om, at noget omkring dem er helt galt. Det handler ikke så meget om skæg og blå briller, men mere om at indsamle beviser for en ugerning på en skjult og fortrolig måde. De medarbejdere der har evnen og erfaringen til at kunne levere dette arbejde på en ordentlig måde, finder du hos Special-Investigation.

Utroskab eller læk af forretningshemmeligheder

Der kan være mange årsager til, at du får brug for at kontakte et detektivbureau som Special-Investigation. Som privatperson får du måske mistanke om, at din kone har en elsker. I stedet for at ødelægge ægteskabet kan Special-Investigation overvåge konen, og du bliver afklaret med, om der er hold i din mistanke. Har du en virksomhed, kan en privatdetektiv også være med til at afdække, om nogle af dine ansatte går bag om ryggen på dig. I mange virksomheder ligger man inde med hemmeligheder om for eksempel de produkter, virksomheden leverer til markedet. Det kan koste dig dyrt, hvis en eller flere i din omgangskreds afslører dine forretningshemmeligheder. Her kan Special-Investigation tilbyde den rette overvågning, så du finder ud af, om der er nogle brodne kar på kontoret, du hurtigst muligt skal skille dig af med.

Stor kompetence inden for moderne detektivarbejde

Special-Investigation er et moderne detektivbureau, der udfører efterforskning for både private og virksomheder. Arbejdet udføres med moderne teknik, hvilket gør det billigere i den sidste ende for den pågældende kunde. Her benyttes eksempelvis videoovervågning, der giver et bevismateriale i form af billede, video og lyd. De ansatte hos Special-Investigation er tidligere soldater, politifolk, efterretningsspecialister og IT specialister. Så du finder ikke større kompetence, inden for det at udføre moderne detektivarbejde.