Et stort udvalg i praktiske og æstetiske puder fra Hay
HAY puder

Et stort udvalg i praktiske og æstetiske puder fra Hay

Puder i nytænkende og modigt design

Den danske designvirksomhed Hay har siden starten i 2002 skabt stor glæde og begejstring med solide kvalitetsprodukter, hvor designet er i en klasse for sig. Dette gælder også for virksomhedens puder, der fås i alle mulige farver og faconer. Hos Hay har man for længst nået til den erkendelse, at puderne i sofaen skal kunne bruges til lagt mere end blot at støtte din ryg, når du ser fjernsyn. Hos Hay har man formået at designe puder ved at kombinere et nytænkende og modigt design med æstetik og detaljer. Det har dermed skabt det ypperligste inden for puder, der uden problem kan gøre ethvert møbel unikt.

Få puder med knapper eller i flere farver

Hos Designdelicatessen har vi et stort udvalg af Hay puder i et væld af farver og designs. Puderne er fremstillet i materialerne uld, nylon eller bomuld, og kan sikre dig en moderne indretningsstil, der holder i mange år. I vores sortiment finder du Hay puder i både Hay Dot pude serien og Hay Eclectic serien. Dot puderne findes med 1 eller 2 knapper, mens Hay Eclectic serien byder på ensfarvede glatte puder med to forskellige farver, så du altid kan vende puden og dermed få noget fornyelse i sofaen. Derudover forhandler Designdelicatessen også en lækker Hay nakkepude, der for eksempel vil skabe god stil på bagsædet i din bil.

Inspiration fra kunstens verden

Designdelicatessen er sat i verden for at levere et inspirerende univers, der består af både danske og internationale anerkendte brands, inden for møbler og tilbehør til hjemmet. Her går vi på arbejde, fordi vi har en passion for design, der er inspireret fra kunstens verden. Netop derfor er vi stolte af, at kunne tilbyde dig et stort udvalg af Hay puder. Disse puder er det gode eksempel på et produkt, der både kan fungere praktisk, når du for eksempel skal have støtte i ryggen, og samtidig kan skabe en æstetisk oplevelse i dit hjem.