Få den bedste behandling hos lokal tandlæge i Hjørring
tandlæge

Få den bedste behandling hos lokal tandlæge i Hjørring

Lige fra barnsben har de fleste af os fået at vide, at det er vigtigt at besøge tandlægen et par gange om året. De færreste af os får dog gjort noget ved det når de bliver voksne og ikke længere får gratis tandpleje gennem skoletandlægen. Og det er faktisk synd. Alle burde sørge for at tage vare på deres tænder gennem regelmæssige tandlæge besøg.

Hvad hvis mine tænder ikke fejler noget?

Mange mennesker springer det årlige eller halv årlige tandlæge besøg over med den begrundelse, at de hverken oplever tandpine eller blødninger fra gummerne i forbindelse med tandbørstning. Hører du til det overvejende flertal af danskere, som ikke kommer til tandlægen en gang om året på baggrund af denne betragtning, skal du tænke på, at det tandlæge besøg, du skipper, kan være det besøg som netopforebygger en lidelse i tænder eller tandkød.

Når tænder og gummer begynder at værke, eller tandkødet begynder at bløde, er skaden som regel allerede sket. Og når du først har pådraget din en tandbyld, en rodspids betændelse eller måske endda parodontose, kan tandlægen ikke længere forebygge disse dårligdomme – kun behandle dem på bedst mulig vis.

Denne behandling vil under alle omstændigheder være langt dyrere og mere tidskrævende for dig, end et forebyggende tand eftersyn med tilhørende rensning af tænder og af tandkødslommer et par gange om året. Og du vil øge dine chancer for at kunne beholde alle tænderne i dit blivende tandsæt, hvis du lader tandlægen efterse din mund – og eventuelt tage et par røntgen billeder – samt rense dine tænder med jævne mellemrum. Som bonus får du rene, skinnende tænder og frisk ånde, som holder i lang tid.

Er du bosiddende i Hjørring eller allernærmeste omegn, kan du med fordel kontakte Tandlægerne Brinck Seidelinsgade – din tandlæge i Hjørring – med henblik på en tid til tandrensning og eftersyn.