Få det flotteste resultat med en professionel murer
murer

Få det flotteste resultat med en professionel murer

Skal der foretages gennemgribende renovering, ombygning eller tilbygning i din bolig? Så er det en god idé at få de dygtige fagfolk på banen, som for eksempel tømrere, snedkere, VVSere, elektrikere, blikkenslagere og murere.

Hvornår har jeg brug for en faglært murer?

Du bør få fat på en murer, når du eksempelvis skal have opført en tilbygning til dit hus, muret en ny havemur op, eller have repareret fuger i din facade. Murerarbejde handler om andet og mere end at lægge sten på sten. En dygtig og erfaren murer er for eksempel den bedste til at vurdere, om din facade skal have nye fuger og skaller, eller om en vandskuring er den rette løsning. Samtidig er mureren ekspert i de materialer og teknikker, der anvendes, og har således langt bedre forudsætninger for at opnå et flot og holdbart resultat, end du selv har.

Hvorfor skal jeg lade Dan Vidar’s Murerforretning udføre mit murerarbejde?

Dan Vidar’s Murerforretning er en murer virksomhed med mange års erfaring og stor ekspertise inden for murerfaget på bagen. Dan Vidar’s Murerforretning ledes af murermester Dan Vidar, som grundlagde virksomheden i 1997, og har siden påtaget sig murer opgaver i varierende omfang og af alle typer – fra murerarbejde i private hjem og i forbindelse med større entrepriser.

Hos Dan Vidar’s Murerforretning kan du regne med en service minded og kompetent behandling uanset størrelsen og karakteren af din opgave. Dan Vidar’s Murerforretning træder gerne til tidligt i forløbet med råd og vejledning omkring valg af materialer samt konstruktion og udførelse. På den måde kan Dan Vidar’s Murerforretning være med til at sikre, at slutresultatet opfylder dine ønsker og drømme, hvad end disse handler om opsætning af fliser eller klinker i dit nye badeværelse, eller om de går i retning af opmuring af en ny carport.

Find din murer i Horsens på danvidar.dk