Få det mest sensuelle blik med de frækkeste vipper
vipper slagelse

Få det mest sensuelle blik med de frækkeste vipper

Der er nu ikke noget som et godt blik, der kan sige så meget mere, end hvad man kan med ord.

Vi siger så meget mere med kroppen, end hvad vi kan formulere med vores ordforråd, for vores krop “forråder” os og signalerer faktisk ud, hvad det er, som man egentlig mener og synes, når man måske selv prøver at lyve eller holde igen på sandheden.

Og sådan et intenst blik kan fortælle mere om en person, end hvad man vil kunne læse om en person på skrift og høre af andre fortalt om.

Af samme årsag forsøger man jo også via disse beskrivelser at se vedkommende for sig, og man ser frem til at se vedkommende i levende live eller på et billede, hvor man i begge tilfælde forsøger at få øjenkontakt med vedkommende.

Man siger jo ligefrem, at tiden kan stå stille, og lydene forsvinde i den sammenhæng, når man ser en anden i øjnene.

Gode vipper holder et blik intenst

Og i forbindelse med sådan en kontakt med øjnene skal man slet ikke undervurdere, hvor stor en betydning øjenvipper kan have.

Hvis man har fået ekstra øjenvipper sat på eller markeret dem, så vil det virkelig gøre en stor forandring, om man bruger den slags tit eller ej.

Man kan også forsøge at gøre noget ved de vipper, som man har, hvor man for eksempel kan løfte eller bukke dem, så de kommer til at være mere fremhævede.

Man kan få mange forskellige typer behandlinger, som kan holde i kortere eller længere tid, så man for eksempel kan få sat vipper på til anledninger, hvor man gerne vil stråle lidt mere.

Så hvis naturen ikke har været barmhjertig ved dig med dine vipper, så er du ikke i knibe, for der kan gøres meget på den front, så du opnår det dragende blik, som ingen vil kunne stå for.