Husk at få sandblæst din facade før den males
Malerfirma

Husk at få sandblæst din facade før den males

Hvad enten du har et hus med en træfacade eller en murstensvilla er det nødvendigt fra tid til anden at bruge tid og penge på huset facade. Intet er så trist som at komme hjem til et hus der trænger til en omgang maling og måske også at få udskiftet et stykke træ her og der eller besøg af en murer. Fordelen ved at få renoveret facaden vil udover at det får huset til at se smukkere ud, vil også være at det kan være nemmere at sælge huset, hvis man går i salgstanker. 

Du kan få et malerfirma til at stå for opgaven.

Start med sandblæsning

En facade der er blevet sandblæst før det er blevet renoveret vil holde sig flot længere, end hvis der blot er blevet malet oven på den gamle maling. Sandblæsningen fjerner gammel maling, alger, pus samt hvad der måtte være af skidt og snavs. Sandblæsningen vil efterlade facade ren og det vil være nemmere at se hvad der evt. skal laves inden der males. Husk at facaden skal have tid til at tørre inden, så du ikke risikere at få fugt og skimmelsvamp. 

Find de bedste håndværkere til opgaven

Da det kan være en opgave hvor flere typer af håndværkere skal ind over, kan det være en fordel at undersøge om der er et firma, der har erfaring med facaderenovering og maling og har begge typer af håndværkere ansat. 

Kontakt mindst 3 forskellige firmaer og bed dem om at komme og afgive et tilbud. Det giver dig mulighed for at undersøge om de har den nødvendige erfaring. Det er også muligt at det er et malerfirma der har et samarbejde med et murerfirma. 

Husk ikke udelukkende at fokusere på prisen. Hvilken maling de benytter er også vigtigt at få undersøgt. Resultatet vil nemlig holde sig flot længere, hvis der er brugt en god kvalitetsmaling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *