Vinduespudserudstyr

Hvad skal du gøre, når du skal pudse vinduer

Hvad skal du gøre, når du skal pudse vinduer

advertorial

Vinduespudsning er ikke den mest sindsoprivende opgave at give sig i kast med, men det er vigtigt at holde dine vinduer rene for at få naturligt lys ind i dit hjem og forbedre udsigten. Der er nemlig ikke noget værre end mærker fra hænder eller fingreaftryk, som dine børn har efterladt på vinduerne. I dette indlæg vil du få nogle tips til, hvordan du rengør dine vinduer bedst.

 

Vinduespudserudstyr

 

 

Vask dem først for støv og snavs

Start med at vaske vinduet med en våd klud for at fjerne snavs og støv. Hvis glasset er snavset, skal du lave en opløsning af varmt vand og opvaskemiddel med 1 del sæbe til 20 dele vand. Du kan også bruge eddike fortyndet med lige så meget vand som rengøringsmiddel til virkelig beskidte vinduer. Du skal blot sprøjte denne væske direkte på glasset og tørre det grundigt af med en mikrofiberklud.

Brug små cirkulære bevægelser, mens du gør det. Der kan sidde gammelt og indtørret kondensvand i vindueskamrene, der er meget skadelige overfor din vinduer og deres isoleringsevne. Det kommer typisk her i vinteråret, hvor der er koldt udenfor og varmt indenfor grundet tændte radiatorer.

 

Brug en tør klud til striber

Brug derefter en tør klud til at tørre eventuelle striber væk. Her skal du bruge en mikrofiberklud, fordi det kan tage støvpartiklerne bedre, fremfor almindelige klude, brugte T-shirts eller køkkenrullepapir. Det er vigtigt med ordentligt vinduespudserudstyr for at få rene og pæne vinduer at se på hele tiden. Du kan også få brug for en skraber, der kan fjerne det overskydende vand eller rengøringsmiddel, der sidder på vinduet.

Det er meget effektivt, især med hjørnekanterne. Hvis du ikke er mand eller kvinde for jobbet, så kan du også kontakte en professionel vinduespudser, der kan komme og rengøre dine vinduer med jævne mellemrum. Så slipper du for besværet.