Hvornår er Gps sporing fordelagtigt at bruge?
gps sporing

Hvornår er Gps sporing fordelagtigt at bruge?

Mange mennesker føler, vi lever i et overvågningssamfund, hvor der ikke bare er for mange overvågningskameraer ude i gadebilledet, men hvor man stort set ikke kan have en samtale med andre mennesker om et emne, før dette emne dukker op som en reklame på ens smartphone.

Det er lidt uhyggeligt og kan lede til en del paranoia.

Men der er faktisk også fordele ved den moderne teknologi, som vi måske lidt glemmer i bunken af alle de her skrækhistorier, fordi angtsfremmende nyheder sælger bedre end lykkelige historier.

Her i denne artikel vil vi blandt andet tale om det med Gps sporing, som du kan læse mere om her: https://stellacare.dk/

Nu om dage er der jo kommet mange sateliter op, som gør, at man kan spore stort set alle koordinater på jorden og plotte dem ind.

Tænkt bare på en ting som Google Earth. Hele planeten er der faktisk blevet taget billeder af, og når vi nu ikke længere har gang i et våbenkapløb mellem USA og USSR, så kan disse sateliter og mange andres landes bruge til at fremme menneskets bedste for hinanden.

Tag sådan en simpel ting som, at du er faret vild ude i en skov, men du har stadig signal på din telefon, så kan du med det samme se, hvor du er henne, og om muligt kan du lægge en rute på kortet, der fører sig i sikkerhed.

Omvendt kan du også udsende et signal fra den telefon, så andre kan finde dig, hvis det skulle blive nødvendigt.

Et andet hjælpsomt eksempel, som du også kan læse om via linket herover, er, at man ikke længere behøver risikere, at demente mennesker forlader deres bopæl og måske dør i trafikken eller fryser ihjel.

Man kan nemlig udstyre dem med en lille enhed, der hele tiden udsender et signal, så de er til at finde.

Det er da smart!