Kan man foretage fiskeri i mørke
fiskeri

Kan man foretage fiskeri i mørke

Man siger som bekendt, at den tidligste fugl ude fanger den tykkeste orm, og alle andre bagefter må tage til takke med det, der er næsttykkest og altså ikke lige så godt.

Sådan siger man det også om fiskeri i den forstand, at mange forbinder fiskere med nogle, der træder tidligt ud om morgenen, næsten før de andre jægere får skoene på, og stiller sig parat deres favoritsted for at fiske.

Det er da også den opfattelse som de fleste af os har, når man skal se en fisker for sig: en person, der står tidligt op for at fiske, måske endda før vedkommende skal på arbejde.

Men det jo arketypen på en fisker, for det handler jo stadig om, hvad man skal fange, hvorhenne, hvornår og med hvad.

For hvis man skal fange en bestemt type fisk, som der ikke gyder eller svømmer rundt det sted, hvor man ellers er tidligt ude for at fiske, så er der jo ingen grund til at stå parat med fiskestangen alt for tidligt.

Det kan jo sagtens sammenlignes med, at man nogle gange fisker i ferskvand, andre gange i saltvand, nogle gange ved havet, andre gange ude i søer og så videre.

Derfor ser man jo også fiskere, som er ude, når solen er ved at gå ned, fordi de ved, at det er på den måde, at man best muligt fanger den type af fisk.

Men ligefrem om natten kan måske være svært, for hvis man skal se noget for sig, kan man komme til at skræmme fiskene væk med ens eget lys, hvis månens lys ikke er nok, og man har dårlig sigtbarhed med, hvad man ellers laver med at kaste linen ud og så videre.

Dog skal det ikke kunne afvises, at der findes fisk, der er nemmest at fange om natten.

Trænger du til nyt fiskeudstyr? Så er der hjælp at hente her: http://fishing.dk/