Køb parfume online
parfume

Køb parfume online

Vil du gerne fuldende din personlige stil, og er du typen, som går op i din ydre fremtoning? Så bør du ikke gå på kompromis med kvaliteten, når du søger en ny parfume.

Hvorfor går man med parfume?

Siden oldtiden har kvinder – og til en vis grad mænd – iført sig duftende stoffer for at virke tiltrækkende, markere en status, eller slet og ret kamuflere dårlig kropslugt.

Brug af parfume kan dateres helt tilbage til de gamle ægyptere, som først og fremmest brugte aromatiske stoffer – for eksempel æteriske olier – i forbindelse med religiøse ritualer. Den moderne parfume, som vi kender den i dag, menes at være udviklet i Ungarn.

Selve ordet parfume kommer af latin – per fumus, eller på dansk: Gennem røg – og refererer til den destillerings proces som anvendes i forbindelse med fremstilling af parfume.

Op igennem de seneste mange århundreder har parfume især været anvendt af adelen, og er først for relativt nylig blevet tilgængelig for menigmand. Den ældst kendte moderne parfume er den navnkundige Kølnervand 4711, altså den oprindelige Eau de Cologne, som først så dagens lys i 1799.

Vælg den rette parfume som matcher dit image

Der er sket rigtig meget siden lanceringen af Kølnervand. Den dag i dag findes parfume i utallige varianter overalt i stormagasiner, hos materialister og i deciderede parfumerier.

Parfume er i høj grad et fashion statement på linje med tøj, sko og accessories, og er sammen med din frisure og makeup med til at skabe dit personlige udtryk.

Derfor handler det om at finde en parfume som passer til dig. På den måde kan du skabe din egen signatur duft som går perfekt i spænd med resten af dit look. Og hvis du ønsker at spare penge kan du med fordel købe din parfume online.

Klik ind på sephora.dk og find din nye yndlings parfume.