Mængden af træpiller, man skal bestille hjem
træpiller

Mængden af træpiller, man skal bestille hjem

Hvor mange træpiller skal du egentlig bestille hjem ad gangen, om det så er i løsøre eller i sække?

Det kommer lidt an på din boligtype, udbud og efterspørgsel samt, om du er privat eller offentlig.

Siden indførslen af træpillefyr, så er det blevet den foretrukne energi- og opvarmningskilde for mange husstande, om det så er de private boliger, offentlige bygninger eller noget helt andet.

Det er for dyrt at varme op med elektriske fyr, kaminer fordeler ikke varmen godt nok, og der går en del til spilde, og oliefyr forurener meget; så indtil de opfinder noget mere effektivt, så er træpillefyr kommet for at blive.

Hvor længe de bliver, må tiden vise, men der bliver hele tiden udviklet på dem, så de bliver mere og mere moderne, fjernkontrollerede og har mindst muligt spild i sig.

Men hvor mange træpiller skal man så købe ad gangen?

Det kan jo ikke svare sig at købe dem i små poser og hente dem i bil hver gang, da det er spild af tid, forurening, brændstof og penge.
Man kan lægge sækkende i bagerummet, men den løsning skal man kun bruge, hvis man vitterligt ikke har brug for så mange træpiller ad gangen.

Bedst kan det svare sig, hvis man låner en trailer og kører dem hjem på denne, hvis man ikke ligefrem kan få dem leveret – og dette helst i større sække med flere kilo i.

Nogle vælger i den forbindelse at købe et helt ton, og det kan lyde af meget, men det er faktisk den mængde, man oftest får på en hel palle.

Så kan man jagte tilbud på træpiller, og hvis man er inde i en virkelig kold periode, så man måske lægge ens ordrer tidligt, så man kan være sikker på at sikre sig træpiller nok til den kolde sæson.