Som murer kan man skule skævt til andre firmaer
murer

Som murer kan man skule skævt til andre firmaer

Lad os bruge eksemplet med at sige, at du er murer. Faktisk er du tilknyttet eller ejer dette firma: https://www.rogen.dk/murer.aspx

Det gør du jo nok næppe, men så kan du besøge linket for at kigge rundt og bruge dem som eksempel i det følgende, vi vil skrive nærmere om.

Husk på, at dette er et tænkt eksempel med selve beskrivelserne. Så selvom vi bruger et konkret eksempel som udgangspunkt, så er beskrivelserne fiktive. Det er blot for, at du har et fikspunkt at forholde dig til.

Ellers kan du også bruge dit eget firma, hvis du ejer sådan et eller et helt andet erhverv, men nu er forarbejdet gjort for dig, så du ikke skal lave andet end at læne dig tilbage, læse og klikke lidt rundt.

Dette murer-firma kan måske køre med underskud og har gjort det længe. De har tidligere haft overskud, og de har intentioner om at vende skuden til det bedre med en konkret plan. Som sagt, så ved vi ikke dette, men regnskaber er til at søge frem på nettet.

Men sådan en nedgangsperiode kan stresse selv den bedste chef, da vedkommende sidder med det store ansvar og beslutninger, der skal tages, som kan påvirke og sende mange ringe rundt.

Samtidig ved man, at der findes andre firmaer af samme typer eller lignende, som selv har kørt med underskud, faktisk større end en selv, men de får lov til at fortsætte.

Man kan vælge at blive forsmået over dette, men måske skyldes overlevelsen, at man har en sponsor i ryggen eller er en del af en større koncern, hvorfor man så ikke længere er uafhængig, og det vil man så gerne selv være.

I så fald kan man vælge at se sig sur og bitter på dette firma, men det ændrer jo ikke på ens egen situation, så det er bedre at fokusere på løsningerne i denne forbindelse, end at man ser sig knotten på andre. Det kommer man ingen vegne af.