Strikkeopskrifter der gør nytte
strikkeopskrift

Strikkeopskrifter der gør nytte

Hold masken med dit strikketøj

Det at strikke sin egen sweater er langt fra noget nyt fænomen. Men hvor det før i tiden var nødvendigt for at få pengene til at række, så er der i dag mere tale om en fornuftig hyggebeskæftigelse. Og der er faktisk mange fordele ved, at du strikker din påklædning. Du får nemlig på denne måde muligheden for at klæde dig helt unikt på og dermed undgå at falde i et med tapetet. Derudover er strikning en fantastisk mulighed for at komme helt ned i gear. Du opnår hermed glæden ved at være kreativ, samtidig med at du kan koble af efter en stressende arbejdsdag. Det udløser måske ikke det store grineflip at strikke, men du skal dog stadig holde masken, hvis du vil opnå et pænt, brugbart resultat.

Tag en god ven med dig

I gamle dage var det husmoderen, der strikkede trøjer, uldsokker og meget andet til resten af familien, så ingen skulle fryse om vinteren. I dag er selv mændene begyndt at gribe til strikketøjet, da det som sagt er en herlig måde at være kreativ på. Et strikketøj er nemlig ligesom en god ven, du altid kan tage med dig, næsten uanset hvor du opholder dig. Til at starte med skal du nok holde et skarpt fokus, så maskerne ikke render. Men med tiden vil du opdage, at når du ser for eksempel Den Store Bagedyst, så vil strikketøjet køre næsten af sig selv, mens deltagerne har travlt med at hælde glace udover deres kager.

Strik efter de perfekte opskrifter

Det mest oplagte er at strikke efter gode, velafprøvede strikkeopskrifter. Dem finder du hos Vigi-strik, der fra en god placering på Bornholm, hjælper strikkeglade danskere med at komme i mål med nogle rigtig flotte resultater. Her finder du eksempelvis opskrifter på huer, cardigans og sømandstrøjer til børn. Og hører du til de mange herhjemme, der spiser lidt for godt, så tilbyder Vigi-strik dig også en strikkeopskrift til kvinde med former.