Til powerpoint kurser som privat eller ansat?
powerpoint kurser

Til powerpoint kurser som privat eller ansat?

Når man siger, at man skal på kursus, så forestiller de fleste mennesker, der hører det, nok, at man har tænkt sig at tage på kursus i arbejdstiden, hvor firmaet betaler dette, og det foregår over flere dage, hvor man er indlogeret i et hotel.

Men det kan også dreje sig om noget så specifikt og geografisk som PowerPoint kursus københavn, hvor man tager på kursus i dette flotte præsentations-program af nogle – i dette tilfælde 4D.dk – der virkelig har forstand på at holde sig opdateret på blandt andet dette program og lære dets funktioner fra sig.

Det at tage på kursus i blandt andet PowerPoint fra Microsoft kan dog også være, at man ganske enkelt er en privatperson eller freelancer, der synes, man er kommet bagud med forståelsen for, hvad dette program kan.

Måske lærte man aldrig at sætte sig ind i dette program, første gang det udkom, hvorfor man nu er langt bagud med at vide, hvilken version der er den nyeste, og hvad den kan.

Årsagen kan da også sagtens være, at man aldrig havde behov for at sætte sig ind i PowerPoint, men bare nu er blevet nysgerrig på, hvad programmet kan, fordi man hører så mange mennesker tale om det – de kalder ligefrem præsentationer for “en PowerPoint” i sig selv, også selvom der ikke bliver anvendt PowerPoint reelt.

Det er nok fordi, en god præsentation er blevet synonym med PowerPoint på samme måde, som at et regnskabsdokument er noget i Excel, og et skriveprogram er Word.

Som freelancer kan man også bare løbende have brug for at lave gode præsentationer, da det kan være udslagsgivende for, at man overbeviser en potentiel kunde om, at man er værd at hyre til en opgave.

For det kan sagtens tænkes, man besidder de rette evner til at klare en given opgave, men hvis man ikke forstår at præsentere den og sælge den, så kommer man ikke særligt langt.

Benyt i den forbindelse den nyeste version af PowerPoint til at sætte dette op – efter du har været på kursus.