Vær realistisk med din E cigaret-strategi
E cigaret

Vær realistisk med din E cigaret-strategi

Angående en strategi med e-cigaret så mener vi i denne artikel ikke nødvendigheden af at have rigeligt med e-væske liggende, så man altid er beredt til at dampe, da der ikke findes mange døgnåbne butikker herhjemme, hvor man lige kan traske ind midt om natten for at købe e-væske.

Den slags kan du finde artikler om andetsteds.

Vi skal noget nærmere helt tilbage til begyndelsen med, at du erhverver din første e-cigaret, som vi foreslår dig, at du gør her: https://www.esug.dk/

For lad os bare tage hovedeksemplet med, at du har købt sådan en, fordi du vil stoppe med at ryge, som nok er den hyppigste årsag til, at de fleste køber sådan en e-cigaret.

Måske har du erfaret fra tidligere rygere, at det er den letteste metode til at stoppe med at ryge ved at overgå til at dampe på en e-cigaret, og så vil du gerne gøre dem kunsten efter.

Her skal du dog huske på, at ikke to menneskers behov for nikotin, rygning og damp er det samme, så du skal ikke sætte for høje forventninger med det samme, men være realistisk med, hvad der kan lade sig gøre.

For eksempel kan et godt tip være, at du ikke med det samme siger, at du udelukkende vil dampe på en e-cigaret med en e-væske med et lavt nikotin-indhold i fra dag et.

Du kan supplere med almindelige smøger, hvis det var det, du foretrak at ryge, og så have et højt indhold af nikotin i din e-væske i e-cigaretten til at starte med.

Langsomt kan du udfase cigaretterne og kun dampe, og senere kan du så dæmpe indholdet af nikotin i din e-cigaret, så du efterhånden lærer at leve med et liv uden røg og nikotin.

Så kan du altid lægge e-cigaretten fra dig, så den ligger der parat til, hvis trangen til at ryge skulle melde sig igen.